Devonport Post Office

Devonport Post Office
  • Devonport Post Office
  • Devonport Post Office
  • Devonport Post Office
  • Devonport Post Office
  • Devonport Post Office
  • Devonport Post Office
  • Devonport Post Office

Devonport Post Office

Architectural Vices + Nano rail with 12mm Toughened safety glass

The Devonport Post office renovation is designed by Designate and crafted by QPC.

The glass balustrade provides a view of the Waitemata harbor back to the Auckland Skyline.

the designers utilized the Glass Vice Side Fix balustrade to optimize the view back to the city, This combined with our Nano rail provides an amazing vista while following council regulations.

Related Projects

Direct Fix Pool Fence + Clearline Balustrade & Nano rail

Glass Vice features in the primary outdoor entertainment area of this amazing new build Designed by Designate

Clearline and Aluminium finish on this exterior living and pool area.

An amazing finish on the exterior living space by Barret Southwest Fence utilizing Glass Vice Top Fix vices with laminated glass to enable uninterrupt

Have a look through our recent completion of  a House Company build in Torbay on Auckland's Northshore. We created a clear vision in the primary e